Grundkursus
i shamanisme

Weekend kursus der giver en grundig indføring i shamanisme

Lær det shamanistiske håndværk

På kurset vil vi blive indført i de grundlæggende traditioner og teknikker i det shamanistiske håndværk. I cirklen vil vi lære hvordan vi skaber og udfolder os i det spirituelle rum, og samler kraft til vores hverdag. Vi vil lære at åbne os og lytte dybere til Jorden og naturens visdom.

Kalender

Hvem er kurset for ?

Dette grundkursus er for dig som har lidt eller ingen erfaring med at arbejde shamanistisk, men er nysgerrig og ønsker at få både viden og værktøjer til at starte denne rejse.

Kurset er også velegnet til dig som har lidt mere erfaring indenfor det shamanistiske, men ønsker at genopfriske det grundlæggende stof og måske få en ny vinkel på det. Dette kan hjælpe dig med at gå dybere og skabe et bedre fundament i din egen praksis.

Hvad vil vi lære på kurset ?

Vi vil lære at bruge de traditionelle metoder såsom at synge, danse og tromme til at skifte til shamanistisk bevidsthed, møde vores åndehjælpere og udforske den
spirituelle verden.

Hvad er shamanisme - historisk set og i dag?
Lær at foretage en trommerejse
Arbejde med åndehjælpere, kraftdyr og guides
Medicine walk udendørs
Naturen og elementernes visdom
Etik og shamanistisk healing

Hvordan arbejder vi ?

Vi vil arbejde med forholdet til vores åndehjælpere (Spirits) i relation til kraft, etik, tillid og hverdagen. Vi deler og lytter til hinanden i cirklen og lærer fra hinandens erfaringer og visdom fra åndeverdenen såvel som vores menneskelige verden.

Gennem en række trommerejser vil vi opleve hvordan vi får kontakt til hjælpere, kraftdyr, og guider fra åndeverdenen og lære at modtage deres budskaber og healing til vores eget liv.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt:
Fredag kl. 18.00-21.00
Lørdag kl. 10.00-18.00
Søndag kl. 9.00-17.00

Deltagere og pris:
Kurset vil holdes til en lille gruppe på 7-8 deltagere.

Pris: 1.800 kr.

Medbring:
En lille del af kurset vil foregå udenfor, så det er vigtigt med passende tøj til årstiden. Kaffe, the og snacks er inkluderet, men frokost skal du selv tage med. Der er ikke inkluderet overnatning, men jeg kan henvise til overnatnings muligheder i nærheden.

Ved tilmelding modtager du yderligere information.

Kalender

Sted:
Kurset afholdes privat i mit sommerhus ved Jægerspris omkring 50 min. bilkørsel fra København. Afhentning ved Frederikssunds
S-tog station kan aftales.

Værd at vide

Dette er et begynderkursus og kræver ingen forkundskaber.

Bemærk at kurset er undervisning i shamanistisk praksis, færdigheder og spiritualitet. Der er ikke tale om behandlingsterapi. Der forventes deltagelse i hele kursets varighed af hensyn til kursets indhold og gruppens dynamik.

Scandinavian Center for Shamanic Studies
Dette grundkursus svarer til grundkurset hos Scandinavian Center for Shamanic Studies (SCSS) og giver efterfølgende adgang til de fleste af deres videregående kurser.

Rasmus Ludvigsen har i en årrække assisteret Jonathan Horwitz og Zara Waldebäck (SCSS) på en lang række af deres kurser (følgende billede er fra deres sted Åsbacka i Sverige).

Læs mere om deres sted og arbejde på shamanism.dk

Privatlivspolitik
Embed style code