Om Rasmus Ludvigsen

Min forbindelse til naturen
Naturen har altid været en stor del af min hverdag og bliver stadig mere vigtig for min trivsel. Da jeg var yngre elskede jeg at fiske, drage på vildmarksekspeditioner, sejle i kano og bestige bjerge. Men det var først, da jeg fandt ind på den shamanistiske vej at forbindelsen til naturen for alvor åbnede sig.

Mit professionelle liv
Jeg er uddannet maskiningeniør og har tidligere arbejdet i offshore industrien bl.a. i Skotland, hvor jeg også boede i en periode. De seneste mange år har jeg været projektleder i en række større danske og internationale virksomheder med ansvar for både store og komplekse anlægsprojekter. 

Men mennesker og deres udvikling interesserer mig mere end det ingeniørtekniske, og har altid været et vigtigt fokuspunkt i mit arbejde. I dag sidder jeg i en lederstilling hvor jeg blandt andet vejleder og underviser ansatte indenfor forandringsledelse, kvalitet og bæredygtig kommunikation.

Shamanistisk træning
I 2009 begyndte jeg at modtage undervisning i shamanisme af Jonathan Horwitz, Zara Waldebäck og Annette Høst, der har Scandinavian Center for Shamanic Studies (SCSS). Gennem årene har jeg både deltaget i og assistereret på adskillelige kurser, træninger og netværk, hvor der er blevet undervist i en lang række emner indenfor det shamanistiske.

De seneste 14 år har jeg haft mange individuelle sessioner med shamanistisk rådgivning og healings arbejde, hvormed jeg har hjulpet klienter med en lang række temaer og ubalancer i deres liv samt støttet dem i deres udviklingsproces.

Privat
Jeg har en voksen søn og er gift med Maja, Til daglig veksler vi mellem vores rækkehus i Trørød, Vedbæk og sommerhuset i Jægerspris ved strand og skov, hvor jeg også tager imod klienter.

Privatlivspolitik
Embed style code