Medicine walk

Lær at kommunikere med naturen og få hjælp og vejledning til dit liv

Hvad er en Medicine walk?

Medicine Walk er en enkel måde at kommunikere med den spirituelle verden i gennem naturen og begynde at høre, hvad den har af direkte budskaber til os. Vi starter i cirklen og arbejder hver især med at formulere en intention eller spørgsmål, som er personlig og vigtig for dig.

Herefter går vi alene i skoven uden retning eller forventning, men med en øget tilstedeværelse der åbner og forbinder os med naturen. Vi bevæger os i en meditativ tilstand med et let fokus på intentionen. Sanserne åbner sig, så vi mærker, ser og hører hvad der foregår omkring os og naturligt drages af.

Til sidst bliver vi kaldt tilbage af trommens rytmer og mødes igen i cirklen, hvor vi arbejder med hver vores oplevelse og tolker læringen og kraften fra naturen.

BOOK NU

Medicine Walk er en ældgammel praksis i en moderne udgave

Igennem alle tider har mennesket søgt råd og kraft i naturen. Heri norden har denne "rådslagning" med naturen traditionelt været kendt som udesidning eller varselstagning. Medicine Walk er det engelske ord for en udesidning.

Tidligere har vi brugt tærskeltiderne af døgnet (skumring, morgengry eller nat) eller særlige højtider som solhverv og jævndøgn. Man er gået ud alene for at forbinde sig og søge svar på et bestemt spørgsmål eller problem.

Mennesket respekterede og opfattede naturen for at være levende og forstandig, og søgte at leve i ligeværdig pagt med jorden.

Hvad siger mine klienter ?

"Stunderne med Rasmus har givet mig både stor hjælp, indsigt i det shamanistiske arbejde og uvurderlige værktøjer til at udføre det på egen hånd i hverdagen. Og han er stadig en trofast følgesvend, når jeg har brug for en udenforstående til at yde Shamanic Counselling."

- Rita Panduro

"Realisme, et groundet perspektiv. Bygger tingene op fra bunden af. Kender til spirituelle oplevelser og udfordringer qua sine egne erfaringer."

- Morten Overgaard

"Rasmus udstråler glæde og imødekommenhed og godt humør. Og altid med en stor indlevelsesevne i de spørgsmål, man kommer med. Det har hver gang været en berigelse at mødes med Rasmus, og jeg kan kun give ham min bedste anbefaling som shamanistisk vejleder."

- Else

”Rasmus besidder stor integritet og jeg kan på det varmeste anbefale ham som støtte og vejleder i forbindelse med eksempelvis healing og spirituel udvikling.”

- Niels Rishøj

Medicine Walk

25. februar 2024: Medicine Walk
Kl. 10-13. Rude Skov (Holte)

7. april 2024: Medicine Walk
Kl. 10-13. Rude Skov (Holte)

20. maj. 2024: Medicine Walk
Kl. 10-13. Rude Skov (Holte)

2. juni 2024: Medicine Walk
Kl. 10-13. Rude Skov (Holte)

Hvor foregår det?
Medicine Walk afholdes i Rude Skov ved Holte i Nordsjælland. Vi samles kl. 9.45 på en parkeringsplads og går samlet ind i skoven.

Efter tilmelding modtager du information om alt praktisk.

Hvad skal jeg medbringe?
Det er vigtigt med praktisk tøj der passer til årstiden, og gerne nogle gode støvler. Derudover bedes du medbringe vandflaske, notesbog og skriveredskab.

Pris og tilmelding
250 kr. Ved tilmelding sendes også betalingsoplysninger.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til rasmus@medicinewalk.dk

Desværre gik noget galt med din tilmelding.
Privatlivspolitik
Embed style code