Shamanistisk
rådgivning

Få hjælp og healing til finde din kraft og skabe forandring.

Hvad er shamanistisk rådgivning ?

I shamanistisk rådgivning hjælper jeg med at forbinde dig til din egen kraft og indre visdom, så du opdager muligheden for selv at løse problemet eller gå vejen du er kaldet til.

Dette sker primært ved at jeg vejleder dig til at foretage en guidet trommerejse, sætte den rette intention og efterfølgende hjælpe dig med at forstå og integrere budskaberne og kraften du har modtaget fra den åndelige verden.

BOOK NU

Hvad kan jeg få hjælp til ?

I den shamanistiske rådgivning arbejder vi dybest set med at bede om hjælp og modtage åndelig vejledning, kraft og healing direkte fra kilden, samt udvikle en praktisk og jordbundet indsigt i relation til dine spørgsmål eller udfordringer.

Jeg hjælper typisk klienter med:

Psykiske ubalancer
Fysiske smerter
Relationelle problemer
Spirituel vejledning
Livsformål
Overgange i livet

Praktiske oplysninger

Sessioner kan foregå både fysisk og online.

Pris:
2 timers session koster 900 kr.
1 time online session: 500 kr.  

Medbring:
Kom som du er og medbring venligst USB memory stick til lydoptagelse fra sessionen samt en notesbog.

Book tid:

Skriv en mail til rasmus@medicinewalk.dk så vi kan aftale nærmere.

Hvad siger mine klienter ?

"Stunderne med Rasmus har givet mig både stor hjælp, indsigt i det shamanistiske arbejde og uvurderlige værktøjer til at udføre det på egen hånd i hverdagen. Og han er stadig en trofast følgesvend, når jeg har brug for en udenforstående til at yde Shamanic Counselling."

- Rita Panduro

"Realisme, et groundet perspektiv. Bygger tingene op fra bunden af. Kender til spirituelle oplevelser og udfordringer qua sine egne erfaringer."

- Morten Overgaard

"Rasmus udstråler glæde og imødekommenhed og godt humør. Og altid med en stor indlevelsesevne i de spørgsmål, man kommer med. Det har hver gang været en berigelse at mødes med Rasmus, og jeg kan kun give ham min bedste anbefaling som shamanistisk vejleder."

- Else

”Rasmus besidder stor integritet og jeg kan på det varmeste anbefale ham som støtte og vejleder i forbindelse med eksempelvis healing og spirituel udvikling.”

- Niels Rishøj

En historisk praksis

Shamanisme er en af menneskehedens ældste spirituelle praksis, en tradition for helbredelse og problemløsning. Det er en måde at opretholde balancen i individet, mellem individerne og resten af skabelsen. Det er også en gammel ledelsespraksis.

Shamanisme er ikke begrænset til indianere eller andre oprindelige kulturer. Nordeuropa har også en ældgammel shamanistisk tradition, og vi har alle – som mennesker – evnen til at arbejde shamanistisk.

Hvis du vil vide mere, så kan jeg varmt anbefale dig at læse denne baggrundsartikel Alt liv er forbundet af Jonathan Horwitz fra Scandinavian Center for Shamanic Studies (SCSS).

Privatlivspolitik
Embed style code