Udtalelser fra klienter
& kursusdeltagere

" Det har været en smuk og stærk oplevelse at møde Rasmus, og deltage i hans Medicine Walks og andre sessions. Rasmus har dyb viden om den shamanistiske tradition og metode, og så er han et helt igennem sympatisk, autentisk og kærligt menneske. Naturen byder på så meget visdom, healing og styrke, og Rasmus er en kyndig guide der kan åbne døren ind til disse herligheder. "

- Martin Bjergegaard

"Rasmus udstråler glæde og imødekommenhed og godt humør. Og altid med en stor indlevelsesevne i de spørgsmål, man kommer med. Det har hver gang været en berigelse at mødes med Rasmus, og jeg kan kun give ham min bedste anbefaling som shamanistisk vejleder."

- Else

”Jeg kan med glæde anbefale Rasmus som shamanistisk vejleder. Jeg havde selv en spirituel rejse for cirka tre år siden, hvor jeg kom ud et sted hvor jeg ikke kunne "bunde". Rasmus hjalp mig med at få lidt realisme ind i billedet, og hjalp mig yderligere til at foretage mine første to ånderejser.”

- Morten Overgaard

"Rasmus har givet mig både stor hjælp, indsigt i det shamanistiske arbejde og uvurderlige værktøjer til at udføre det på egen hånd i hverdagen. Især Rasmus’ evne til at være knivskarp, sige tingene som de er og ikke pakke noget ind i vat, værdsætter jeg højt. Og at ærligheden altid bliver fulgt af et lysende smil."

- Rita Panduro

”Rasmus er særlig dygtig til at guide en igennem en workshop - hvad skal der ske nu og om lidt, hvad kan jeg forvente og hvordan kan jeg arbejde videre med det efter workshoppen. Med udgangspunkt i sin egen praksis/rejse havde jeg en oplevelse af at blive mødt, hvor jeg var og få tingene gjort jordnære og til noget der kan handles på.”

- Pia Holmark

"Jeg har haft fornøjelsen af at kende Rasmus i flere årtier, både som arbejdskollega, som privatperson, og som healer og spiritual guide. Rasmus besidder stor integritet og jeg kan på det varmeste anbefale Rasmus som støtte og vejleder ifm. eksempelvis healing og spirituel udvikling."

- Niels Rishøj
Privatlivspolitik
Embed style code